Header wereldbol s.1920x0
Over ons

PASSie • puur • plezier

 dat zijn onze drijfveren 

 

You can relax, we take care of it!

Wij geloven erin dat succes voor ieder bedrijf mogelijk moet zijn. Vanuit deze visie is het onze missie om voor iedere klant een strategie uit te denken die zorgt voor de juiste branding (naamsbekendheid), leadgeneratie en klantenbinding. Dit doen wij door het op maat inzetten van de juiste middelen online en offline.

We kunnen werken op projectbasis of voor een vast bedrag per maand.  Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

Wij doen alles vanuit onze kernwaarden;
PASSIE voor ons vak, een eerlijke PURE relatie en  werken met PLEZIER. 

Foto bar
Foto buitenkant gebouw
Foto kantoor

Marieke van Wijngaarden

Eigenaar & Oprichter

Waar ik vroeger de ambitie had om één van de grotere spelers te worden, kwam ik er al snel achter dat dit niet bij mij past. We willen de beste zijn! In de regio Rotterdam, Drechtsteden en Breda. Op die manier kunnen we de service bieden waar wij voor staan. Persoonlijk contact, langskomen met samples en ideëen en altijd binnen een dag ergens een gaatje. Daarnaast werken we alleen met bedrijven die wij leuk vinden en zij ons ook. We doen het echt voor ons plezier! Daarom houden we dit al 16 jaar vol. 

Waarom de naam Aboriginal?
Australië heeft mijn hart gestolen. Wat een geweldig land. De relaxte sfeer, 'No worries' mentaliteit en gezelligheid maken het een plek waar ik graag kom. Zo moet het ook zijn voor onze klanten die zaken met ons doen. No worries, wij regelen het, wat je ook nodig hebt. Daarnaast is er ruimte voor fun tijdens onze jaarlijkse events;
* Australian Open Golf Toernooi
* Australian Open Padel Toernooi

Ben jij nog geen klant? Ik maak graag kennis met je! 

CONTACT OPNEMEN

Marieke vierkant.480x0

WMaatschappelijk verantwoordaarom M

Wie zijn aboriginals?

Aboriginals zijn de oudste mensen ter wereld. Zij zijn net als wij; back to basic, no nonsense. Ze hebben een boomerang. Als je die goed gooit, komt hij naar je terug. Zo werkt het ook met investeringen. Wij helpen bedrijven succesvol te investeren zodat zij sneller renderen. 

Maatschappelijk verantwoord

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PPP en hebben de Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. 

Aboriginals

Waar kom je ons tegen?

Wil je kennismaken?

Plan hier je afspraak in, als je ons wilt leren kennen!