marketing
Verschillende lagen

ONZE VISIE OP MARKETING 

Succesvolle marketing moet betaalbaar zijn voor iedereen

De wereld van marketing verandert heel snel. Er is ook zoveel mogelijk. Online en offline.  Het is onmogelijk om bij te blijven als je er niet dagelijks mee bezig bent. Daarom besteden veel bedrijven hun marketing uit. 

Bij Aboriginal Business doen wij alles voor jouw branding, leadgeneratie en klantenbinding! Eén vast bedrag per maand en de juiste persoon werkt aan de juiste taak. 

Meer weten? Plan een afspraak in! 

Branding

Als marketingbedrijf adviseren wij kleine en middelgrote MKB bedrijven bij het versterken van hun marktpositie door onder andere branding. Branding is de basis en ook de uitstraling van jouw bedrijf, denk hierbij aan huisstijl, website, social media kanalen en bedrijfskleding. Maar wat levert het jou op? Branding vergroot onder andere de herkenbaarheid van je bedrijf, schept een band bij jouw klanten en kan de prijs ondergeschikt maken aan jouw product of dienst.

Wil jij ook aan de branding van je bedrijf werken en klanten aan jouw organisatie binden? Bel dan nu voor een afspraak! 

LEADGENERATIE

Wil jij nieuwe klanten? Door middel van leadgeneratie werf je nieuwe potentiële klanten voor jouw bedrijf. Het doel bij leadgeneratie is het verzamelen van leads om jouw product of dienst te verkopen en daarmee meer omzet te genereren.

Leadgeneratie kan zowel online als offline. Bij online kun je denken aan online mailings, websiteoptimalisatie, social media campagnes en linkbuilding. Offline activiteiten zijn bijvoorbeeld direct mailings en sponsoring. 

Klanten- & Personeelsbinding

Als klanten éénmaal binnen zijn, wil je ze graag binnen houden. Wij begrijpen wat je daarvoor nodig hebt. Wij komen met concrete acties om hiervoor te zorgen. Wij helpen de klanten waar dat nodig is, en zullen het contact onderhouden. 

Dit zelfde geld tegenwoordig voor personeel. Ook daar is het belangrijk om ze te binden aan jouw bedrijf. Dit kan door gave merchandise, mooie kerstpakketten, maar ook toffe events. Wij helpen je van A tot Z. 

Wat dacht je van een toffe reis naar een Formule 1 in het buitenland, een leuk concert of een golfreis?

Wil je meer weten?

Plan hier je afspraak in, als je meer wil weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.