Toffe
projecten

Onze projecten lopen uiteen van het leveren van pennen met logo tot complete maatwerk projecten. Juist die afwisseling vinden wij zo leuk. We gaan voor langdurige samenwerkingen.

Naast dat we aan eindklanten leveren, hebben we ook jarenlange samenwerkingen met partners, denk hierbij aan drukkerijen en reclamebureau's. Die erkennen onze expertise en komen graag met hun relaties aan bij ons om het beste product te leveren. Alles in vol vertrouwen, in 16 jaar hebben we dat nog nooit beschadigd. 

Bekijk hieronder een aantal van onze projecten!

Vespa
Vespa piaggio Beurskleding

Al bijna tien jaar mogen wij voor onze relatie Piaggio Vespa merchandise en kleding verzorgen. Voor de MOTORbeurs in Utrecht staat het team met deze sportieve vesten te stralen met de laatste ontwikkelingen van Piaggio, Vespa, Moto Guzzi en Aprillia!

Elektrotechniek
Campagne Elektrotechniek

Onze partner 90 Graden Communicatie ontwikkelde de campagne 'Elektrotechniek Plus' voor de elektrotechnische branche, bedoeld om studenten te werven voor de opleiding met baangarantie bij bedrijven als Shell, Spie en BP!
Wij verzorgen de volledige merchandise. 

Excelsior
Excelsior Rotterdam
Padelrackets

Al ruim 10 jaar zijn wij enthousiaste sponsor van voetbalclub Excelsior Rotterdam. Voor het hele bedrijf mochten wij Custom Padelrackets maken. Wil je een keer kennismaken met deze succesvolle businessclub? Laat het ons weten! 

2024 Aboriginal portfolio waterlelie
Hospice de Waterlelie
Spijkenisse

Voor Hospice de Waterlelie verzorgen wij al jaren de marketinguitingen van logo's, website, social media tot drukwerk. Nu er nieuwbouw aan komt, zijn de marketing en donaties belangrijker dan ooit. 

@024 Aboriginal Portfolio UTB
UTB Oils
Dordrecht

Voor UTB Oils verzorgen wij internationaal de marketing. Zo denken we ook mee over de beurzen in het buitenland en het aantrekken van nieuwe distributeurs. 

@024 Aboriginal portfolio rehabfysio
REHAB FYSIO
Barendrecht Rotterdam

Voor REHAB Fysio hebben we de hele branding verzorgd van logo, huisstijl tot alle uitingen en de website. 

Wil je meer weten?

Plan hier je afspraak in, als je meer wil weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.