Met Marketingsupport heb je een hele marketingafdeling voor een vast bedrag. 

De juiste medewerker werkt aan de juiste taak. 

Marketingsupport per maand

Heb jij veel afwisselende marketingtaken die opgepakt moeten worden, dan is MARKETINGSUPPORT de uitkomst. Aboriginal  zorgt ervoor met ons team van experts, pro's en juniors dat de juiste medewerker de juiste activiteiten doet. Zo ben je verzekerd van specialisten en betaal je niet meer dan nodig. Online Marketing vereist namelijk een andere specialist dan het organiseren van een event. Voor sommige zaken kan je prima een juniormedewerker inzetten, terwijl je een nieuwe doelgroep of markt toch echt met één van onze bedrijfsstrategen wilt bespreken. 

Afhankelijk van het budget en de wensen is alles mogelijk! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Marketingsupport per project

Liever gebruik maken van MARKETINGSUPPORT per project? Dan gaan wij aan de hand van een vrijblijvende inventarisatie een voorstel uitwerken. 

Wist je dat je bij Aboriginal Business altijd eigen partnerbedrijven kunt aandragen? Wij maken dan een vergelijk tussen de huidige partner en onze partners en zorgen ervoor dat je de beste oplossing krijgt. 

Bel ons direct om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Marketingsupport per medewerker

Heb je veel wisselende marketingzaken die geregeld moeten worden, dan kan het interessant zijn om per dag(deel) één van onze medewerkers op locatie te hebben. Bij MARKETINGSUPPORT PER MEDEWERKER heb je een vaste medewerker gedetacheerd op locatie. Dit zijn overall medewerkers die een brede algemene kennis hebben en voor 90% alle zaken kunnen oplossen. Voor een klein gedeelte zal ons team aanvullend inspringen.

Bel ons direct om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Aboriginal Business B.V.
Hoofdweg-Noord 7b
2913 LB Nieuwerkerk
aan den IJssel
The Netherlands
sales@aboriginal.nl
+31 10 - 303 49 49

KvK 806 868 50
BTW NL 861 763 221 B01

Aboriginal Business is lid
van de branchevereniging
P.P.P.  Wij onderschrijven
de Code of Conduct en
maatschappelijk verantwoord
ondernemen.

Wij hanteren de leveringsvoorwaarden
van de P.P.P. Klik hier om ze te lezen.