Met Marketingsupport heb je een hele marketingafdeling voor een vast bedrag. 

De juiste medewerker werkt aan de juiste taak. 

Marketingsupport per maand

Heeft u veel afwisselende marketingtaken die opgepakt moeten worden, dan is MARKETINGSUPPORT voor u de uitkomst. Aboriginal Marketing zorgt ervoor met ons team van experts, pro's en juniors dat de juiste medewerker de juiste activiteiten doet. Zo bent u verzekerd van specialisten en betaalt u niet meer dan nodig. Online Marketing vereist namelijk een andere specialist dan het organiseren van een event. Voor sommige zaken kunt u prima een juniormedewerker gebruiken, terwijl u een nieuwe doelgroep of markt toch echt met één van onze bedrijfsstrategen wilt bespreken. 

Afhankelijk van uw budget, staan wij tot uw beschikking. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Marketingsupport per project

Indien u gebruik wilt maken van MARKETINGSUPPORT per project gaan wij aan de hand van een vrijblijvende inventarisatie een voorstel voor u uitbrengen. Naast onze coördinatie en uitvoering kan het zijn dat we hiervoor ook offertes bij onze partners op dienen te vragen wanneer er bijvoorbeeld zaken als een nieuwe website gebouwd moet worden.

Wist u dat u bij Aboriginal Business altijd uw eigen partnerbedrijven kunt aandragen? Wij maken dan een vergelijk tussen uw huidige partner en onze partners en zorgen ervoor dat u marktconform de beste oplossing krijgt. 

Bel ons direct om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Marketingsupport per medewerker

Heeft u veel wisselende marketingzaken die geregeld moeten worden, kan het interessant zijn om per dag(deel) één van onze medewerkers op locatie te hebben. Aan de hand van een vrijblijvende inventarisatie kunnen wij hiervoor een voorstel voor u uitbrengen.

Bij MARKETINGSUPPORT PER MEDEWERKER heeft u ten alle tijden een vaste medewerker gedetacheerd op uw locatie en onder uw beheer. Dit zijn overall medewerkers die een brede algemene kennis hebben en voor 90% alle zaken kunnen oplossen. Voor een klein gedeelte zal u dan een specialist nodig hebben. 

Bel ons direct om een kennismakingsgesprek in te plannen.

NIEUW ADRES per 1 augustus 2022
Aboriginal Business B.V.
Hoofdweg-Noord 7b
2913 LB LB Nieuwerkerk
aan den IJssel
The Netherlands
sales@aboriginal.nl
+31 10 - 303 49 49

Aboriginal Business is lid
van de branchevereniging
P.P.P.  Wij onderschrijven
de Code of Conduct en
maatschappelijk verantwoord
ondernemen.