LEADGENERATIE

Werf nieuwe potientiële klanten door middel van leadgeneratie

Leadgeneratie

Wil jij nieuwe klanten? Door middel van leadgeneratie werf je nieuwe potentiële klanten voor jouw bedrijf. Het doel bij leadgeneratie is het verzamelen van leads om jouw product of dienst te verkopen en daarmee meer omzet te genereren.

Leadgeneratie kan zowel online als offline. Bij online kun je denken aan online mailings, websiteoptimalisatie, social media campagnes en linkbuilding. Offline activiteiten zijn bijvoorbeeld direct mailings en sponsoring. 

Websitein1dag

Website in 1 dag is de online marketingoplossing voor MKB’ers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons unieke systeem ontwerpen we functionele website die binnen 1 dag online staan. Uiteraard Mobile Responsive. Onze specialisten adviseren je graag hoe ook jouw bedrijf door middel van een effectieve website kan groeien. Meer weten? Neem contact op. 

Presentatieprofs

Een professionele bedrijfspresentatie is een must voor ieder bedrijf. Het is belangrijk om het juiste verhaal te vertellen.
Met Presentatieprofs kijken wij niet alleen naar de grafische weergave, maar ondersteunen wij ook in de juiste boodschap en een logische volgorde in de vorm van strategisch advies, PowerPoint templates, interactieve bedrijfspresentaties en presentatietrainingen.

Marketing Support

Wil jij aan de slag met leadgeneratie? Zoekmachine optimalisatie (SEO) Online adverteren via Google Adds (SEA) of Social Media Advertising? Of toch liever old skool met een succesvolle direct mailing? 

Bij ons krijg je een hele marketingafdeling 
vanaf € 500,- per maand!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

NIEUW ADRES per 1 augustus 2022
Aboriginal Business B.V.
Hoofdweg-Noord 7b
2913 LB LB Nieuwerkerk
aan den IJssel
The Netherlands
sales@aboriginal.nl
+31 10 - 303 49 49

Aboriginal Business is lid
van de branchevereniging
P.P.P.  Wij onderschrijven
de Code of Conduct en
maatschappelijk verantwoord
ondernemen.