OVER ABORIGINAL

PASSIE • PUUR • PLEZIER

Dat zijn onze drijfveren!

You can relax, we take care of it!

Wij geloven erin dat succes voor ieder bedrijf mogelijk moet zijn. Vanuit deze visie is het onze missie om voor iedere klant een strategie uit te denken die zorgt voor de juiste branding (naamsbekendheid), leadgeneratie en klantenbinding. Dit doen wij door het op maat inzetten van de juiste middelen online en offline.

We kunnen werken op projectbasis of voor een vast bedrag per maand.  Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

Wij doen alles vanuit onze kernwaarden;
PASSIE voor ons vak, een eerlijke PURE relatie en  werken met PLEZIER. 

Marieke vierkant

Marieke van Wijngaarden

Eigenaar & Oprichter

Australië heeft mijn hart gestolen. Wat een geweldig land. De relaxte sfeer, 'No worries' mentaliteit en gezelligheid maken het een plek waar ik graag kom. Zo moet het ook zijn voor onze klanten die zaken met ons doen. No worries, wij regelen het, wat je ook nodig hebt. Daarnaast is er ruimte voor fun tijdens onze jaarlijkse events;
* Australian Open Golf Toernooi
* Australian Open Padel Toernooi

Ben jij nog geen klant? Ik maak graag kennis met je! 

Waarom Aboriginal?

Aboriginals zijn de oudste mensen ter wereld. Zij zijn net als wij; back to basic, no nonsense. Ze hebben een boomerang. Als je die goed gooit, komt hij naar je terug. Zo werkt het ook met investeringen. Wij helpen bedrijven succesvol te investeren zodat zij sneller renderen. 

Maatschappelijk verantwoord

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PPP en hebben de Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. 

Waar kom je ons tegen?

Wij zijn actief in verschillende netwerken. Je komt ons tegen als sponsor bij voetbalclub Excelsior Rotterdam  en Feyenoord, Friends in Business en Jong Management. Daarnaast zijn we actief bij golfbaan The Dutch en Golfclub Toxandria en tijdens padel op Lake Seven of TOP. Daarnaast organiseren wij jaarlijks ons Australian Open Golf & Padeltoernooi. 

20221114 71 bewerkt LowRes

Aboriginal Business B.V.
Hoofdweg-Noord 7b
2913 LB Nieuwerkerk
aan den IJssel
The Netherlands
sales@aboriginal.nl
+31 10 - 303 49 49

KvK 806 868 50
BTW NL 861 763 221 B01

Aboriginal Business is lid
van de branchevereniging
P.P.P.  Wij onderschrijven
de Code of Conduct en
maatschappelijk verantwoord
ondernemen.

Wij hanteren de leveringsvoorwaarden
van de P.P.P. Klik hier om ze te lezen.