OVER ABORIGINAL

PASSIE • PUUR • PLEZIER

Dat zijn onze drijfveren!

You can relax, we take care of it!

Wij geloven erin dat succes voor ieder bedrijf mogelijk moet zijn. Vanuit deze visie is het onze missie om voor iedere klant een strategie uit te denken die zorgt voor de juiste branding (naamsbekendheid), leadgeneratie en klantenbinding. Dit doen wij door het op maat inzetten van de juiste middelen online en offline.

We kunnnen werken op projectbasis of voor een vast bedrag per maand.  Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

Wij doen alles vanuit onze kernwaarden;
PASSIE voor ons vak, een eerlijke PURE relatie en  werken met PLEZIER. 

Waarom Aboriginal?

Aboriginals zijn de oudste mensen ter wereld. Zij zijn net als wij; back to basic, no nonsense. Ze hebben een boomerang. Als je die goed gooit, komt hij naar je terug. Zo werkt het ook met investeringen. Wij helpen bedrijven succesvol te investeren zodat zij sneller renderen. 

Maatschappelijk verantwoord

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PPP en hebben de Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. 

Waar kom je ons tegen?

Wij zijn actief in verschillende netwerken. Je komt ons tegen als sponsor bij voetbalclub Excelsior Rotterdam en als businesslid bij golfbaan Landgoed Bergvliet Oosterhout. Daarnaast organiseren wij jaarlijks ons Australian Open Tennistoernooi. 

Bel ons, voor advies op maat!